central parking

terminal parking

Terminal parking bij Central Parking Eindhoven

Bij onze terminal parking dienst voor Eindhoven Airport staat uw comfort centraal. Anders dan bij onze valet service aan de vertrekhal of regulier shuttle parkeren loopt u na het parkeren binnen 2 minuten de vertrekhal binnen. U wordt ontvangen door onze parkeerbeheerder op de Valet bufferzone aan de Marinus van Meelweg 2. De auto wordt in ontvangst genomen en een collega registreert de kilometerstand en verplaatst de auto naar onze parkeerlocatie. Dit is een afgesloten terrein. De autosleutels bewaren wij in onze kluis.  U hoeft vanaf de Valet bufferzone enkel de hoek om te lopen waardoor u binnen 2 minuten binnen bent om in te checken voor uw vlucht. Zo kunt u snel en eenvoudig aan uw reis beginnen en staat uw auto veilig geparkeerd.

01

Stap 1 - Reserveren

Als eerste maakt u heel eenvoudig een reservering aan op onze site, CentralParking.nl, waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.

02

Stap 2 - Controleer uw reservering

U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren. Mocht dit niet lukken of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

03

Stap 3 - Vertrek

U rijdt rechtstreeks naar onze Valet bufferzone aan de Marinus van Meelweg 2. De auto wordt in ontvangst genomen en door onze vakbekwame chauffeur geparkeerd op onze parkeerlocatie. De autosleutels bewaren wij veilig in onze kluis. Na het parkeren loopt u meteen naar de terminal (circa 150 meter) om in te checken voor uw vlucht.

04

Stap 4 - Aankomst

Wanneer u terugkomt van de vliegreis staat uw auto weer klaar op onze Valet bufferzone. U loopt dus vanaf de terminal terug naar de Marinus van Meelweg 2 en meldt zich bij de parkeerbeheerder om uw sleutels weer terug te krijgen. Zo kunt u eenvoudig en snel uw reis naar huis voortzetten.

Centralparking