central parking

Combi parking

Combi parking bij Central Parking Schiphol

Met onze combi parking dienst voor Schiphol Airport geven we u optimaal keuze. Shuttle service op de heenreis en valet service op de terugreis. Op de dag van vertrek rijdt u met uw auto naar onze parking aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Onze shuttlebus brengt u met uw bagage naar de vertrekhal op de luchthaven. Bij terugkomst brengen wij uw auto naar de luchthaven in de “Bocht” tussen vertrekhal 2 en 3 en staat er een chauffeur van Central Parking voor u klaar. Met onze combi parking dienst kunt u onbezorgd aan uw reis beginnen en bent u bij terugkomst weer direct van uw eigen auto voorzien.

01

Stap 1 - Reserveren

Als eerste maakt u heel eenvoudig een reservering aan op onze site, CentralParking.nl, waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.

02

Stap 2 - Controleer uw reservering

U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren. Mocht dit niet lukken of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

03

Stap 3 - Vertrek

25 minuten voor aankomst op onze parking (Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer) belt u ons via 023 – 2052 639. U kunt zich daar melden en u levert de autosleutels bij ons in. Onze shuttlebus brengt u vervolgens naar de vertrekpassage op Schiphol Airport.

04

Stap 4 - Aankomst

Eenmaal weer terug in Nederland belt u ons, wanneer u de bagage compleet heeft, op 023 – 2052 639. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw auto weer netjes voor u klaarstaat in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Centralparking