central parking

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren bij Central Parking Schiphol

Met onze shuttle service voor Schiphol bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw auto te parkeren en de sleutel ook mee te nemen. U rijdt met uw auto naar ons parkeerterrein aan de Middenweg (adres onderaan deze pagina) waar u op aanwijzing van ons personeel de auto kunt parkeren. Op deze manier zal er dus niemand in uw auto rijden en heeft u de touwtjes zelf in handen. Onze shuttlebus brengt u vervolgens in 10 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven en haalt u bij terugkomst ook weer daar op.

 

01

Stap 1 - Reserveren

Als eerste maakt u heel eenvoudig een reservering aan op onze site, CentralParking.nl, waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.

02

Stap 2 - Controleer uw reservering

U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren. Mocht dit niet lukken of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

03

Stap 3 - Vertrek

25 minuten voor aankomst op onze parking belt u met ons team op 023 – 2052 638 om te melden dat u onderweg bent. U parkeert daar zelf uw auto, op aanwijzing van ons personeel, en neemt zelf uw autosleutel mee. Onze shuttlebus brengt u vervolgens naar de vertrekpassage bij Schiphol Airport.

04

Stap 4 - Aankomst

Eenmaal weer in Nederland belt u 25 minuten voordat u wenst opgehaald te worden door ons met 023 – 2052 638. Onze chauffeur haalt u dan weer met de shuttlebus op en brengt u vervolgens naar de parkeerplaats waar u de auto heeft geparkeerd.

Adres Parkeerterrein Shuttle Service Central Parking

Middenweg 11, 1432 DE, Aalsmeer

Onze parking ligt op circa 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol.  

Telefoon (Operatie)

Dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op  023 – 2052 638 (lokaal tarief)

Telefoon (Klantenservice)

Dagelijks bereikbaar
tot 18:00u op 023 – 2052 641 en via de Live Chat rechts onder in beeld.

CENTRAL PARKING

Centralparking