central parking

Shuttle parkeren

Shuttle parkeren bij Central Parking Schiphol

Met onze shuttle service voor Schiphol bieden wij u de mogelijkheid om zelf uw auto te parkeren en de sleutel ook mee te nemen. U rijdt met uw auto naar ons parkeerterrein aan de Rijnlanderweg (adres onderaan deze pagina) waar u op aanwijzing van ons personeel de auto kunt parkeren. Op deze manier zal er dus niemand in uw auto rijden en heeft u de touwtjes zelf in handen. Onze shuttlebus brengt u vervolgens in 8 minuten naar de vertrekhal van de luchthaven en haalt u bij terugkomst ook weer daar op.

 

01

Stap 1 - Reserveren

Als eerste maakt u heel eenvoudig een reservering aan op onze site, CentralParking.nl, waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.

02

Stap 2 - Controleer uw reservering

U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren. Mocht dit niet lukken of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

03

Stap 3 - Vertrek

25 minuten voor aankomst op onze parking belt u met ons team op 023 – 2052 638 om te melden dat u onderweg bent. U parkeert daar zelf uw auto, op aanwijzing van ons personeel, en neemt zelf uw autosleutel mee. Onze shuttlebus brengt u vervolgens naar de vertrekpassage bij Schiphol Airport.

04

Stap 4 - Aankomst

Eenmaal weer in Nederland belt u 25 minuten voordat u wenst opgehaald te worden door ons met 023 – 2052 638. Onze chauffeur haalt u dan weer met de shuttlebus op en brengt u vervolgens naar de parkeerplaats waar u de auto heeft geparkeerd.

Adres Parkeerterrein Shuttle Service Central Parking

Rijnlanderweg 1050, 2132 MP te Hoofddorp

Onze parking ligt op circa 8 minuten rijden van de luchthaven Schiphol.  

Telefoon (Operatie)

Dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op  023 – 2052 638 (lokaal tarief)

Telefoon (Klantenservice)

Dagelijks bereikbaar
tot 18:00u op 023 – 2052 641 en via de Live Chat rechts onder in beeld.

CENTRAL PARKING

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!