central parking

valet parking

Valet parking bij Central Parking Rotterdam

Bij onze valet parking dienst voor Rotterdam The Hague Airport staat uw comfort centraal. Wanneer u met uw auto arriveert bij het het Worldhotel Wings, direct rechts naast de terminal, staat er een chauffeur voor u klaar. De chauffeur helpt u met de koffers uitladen en neemt de auto van u over. Nadat u de autosleutel heeft afgegeven, kunt u direct bij de vertrekhal naar binnen om in te checken voor uw vlucht. Zo kunt u onbezorgd aan uw reis beginnen en regelen wij de rest.

01

Stap 1 - Reserveren

Als eerste maakt u heel eenvoudig een reservering aan op onze site, CentralParking.nl, waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.

02

Stap 2 - Controleer uw reservering

U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren. Mocht dit niet lukken of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

03

Stap 3 - Vertrek

15 minuten voor aankomst bij het Worldhotel Wings, gelegen rechts naast de Terminal op Rotterdam The Hague Airport, belt u ons via + 31 (0) 6 57545166. Wij zorgen ervoor dat één van onze vakbekwame chauffeurs uw auto aanneemt, voor de garage van het hotel op de busplaatsen, waarna hij de auto op ons beveiligde parkeerterrein zal parkeren.

04

Stap 4 - Aankomst

Eenmaal weer in Nederland belt u ons op + 31 (0) 6 57545166. Wij zorgen er dan voor dat uw auto binnen 15 minuten weer voor u klaarstaat voor het Worldhotel Wings waar u ook de auto heeft afgegeven. 

Centralparking