Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij Rotterdam Airport

Betaalmethodes

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze valet parking service

  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Aanname bij de vertrekhal
  • De grootste valet parking bij Rotterdam Airport
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Goed getrainde, professionele chauffeurs
  • Wij zijn goed verzekerd, uw auto is in veilige handen

Onbezorgd op reis

Wij nemen uw auto bij de vertrekhal van Rotterdam Airport aan. Onze grootste zorg is dat uw auto veilig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein en dat de auto weer veilig bij u wordt teruggebracht.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Valet Parking Rotterdam Airport

Het parkeren op Rotterdam The Hague Airport is vaak een kostbare zaak. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het valet parkeren op de Nederlandse luchthavens. Hierbij kunt u doorrijden tot aan de vertrekhal en één van onze chauffeurs parkeert uw auto net buiten Rotterdam Airport op een veilig parkeerterrein. Als u terugkomt, staat onze chauffeur met uw auto weer bij de ‘kiss and ride strook’ van Rotterdam Airport. U kunt dan direct naar kantoor of huis vertrekken.

Kort en lang parkeren op Rotterdam Airport

Of u nu kort parkeren of lang parkeren zoekt nabij Rotterdam Airport, valet parking biedt u altijd een gedegen service met opgeleide chauffeurs. Om u snel van dienst te zijn, zijn er de hele chauffeurs beschikbaar om uw auto aan te nemen of terug naar Rotterdam Airport te brengen. Ook als u op het laatste moment nog een parkeerplaats zoekt, zijn wij u snel van dienst. Door de jarenlange ervaring is Centralparking uitgegroeid tot een dienstverlenende organisatie die dagelijks honderden tevreden reizigers helpt met valet parkeerdiensten op Schiphol, Eindhoven Airport en Rotterdam Airport.

Rotterdam Airport

Vroeger heette Rotterdam The Hague Airport gewoon Rotterdam Airport. In een verder verleden was dat vliegveld Zestienhoven. In 2013 vlogen ruim 1,5 miljoen passagiers via Rotterdam The Hague Airport.. Het vliegveld heeft start- en landingsbaan in oost-westelijke richting.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!