central parking

valet parking

Valet parking bij Central Parking Schiphol

Bij onze valet parking dienst voor Schiphol Airport staat uw comfort centraal. Wanneer u met uw auto arriveert in de “Bocht” tussen vertrekhal 2 en 3 staat er een chauffeur van Central Parking voor u klaar. De chauffeur helpt u met de koffers uitladen en neemt de auto van u over. Nadat u de autosleutel heeft afgegeven, kunt u direct bij de vertrekhal naar binnen om in te checken voor uw vlucht. Zo kunt u onbezorgd aan uw reis beginnen en regelen wij de rest.

Tijdens onze aanname proces worden er foto’s gemaakt van uw auto en de kilometerstand wordt genoteerd. We parkeren vervolgens uw auto en zorgen dat eventueel afgenomen diensten, zoals laden of wassen, worden uitgevoerd. Bij terugkomst op Schiphol staat onze chauffeur op de aangewezen plek weer klaar met uw auto zodat u snel weer verder kunt naar uw bestemming.

01

Stap 1 - Reserveren

Als eerste maakt u heel eenvoudig een reservering aan op onze site, CentralParking.nl, waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.

02

Stap 2 - Controleer uw reservering

U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren. Mocht dit niet lukken of heeft u vragen neemt u dan gerust contact met ons op.

03

Stap 3 - Vertrek

25 minuten voor aankomst op Schiphol belt u ons via 023 – 2052 639. Wij zorgen ervoor dat één van onze vakbekwame chauffeurs uw auto direct aanneemt in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3, waarna hij de auto op ons beveiligde parkeerterrein zal parkeren.

04

Stap 4 - Aankomst

Eenmaal weer terug in Nederland belt u ons, wanneer u de bagage compleet heeft, op 023 – 2052 639. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw auto weer netjes voor u klaarstaat in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3.

Centralparking