central parking

services

Central Parking biedt meer dan alleen parkeren. 

Bij Central Parking gaan we voor niets minder dan totale klanttevredenheid. Naast de bekende parkeervormen, valet parkeren, shuttle parkeren en terminal parkeren, biedt Central Parking daarom bij verschillende luchthavens en cruise terminals in Nederland aanvullende diensten aan. U heeft de mogelijkheid om tijdens het reserveren van een parkeerplaats te kiezen voor o.a. het laden van uw elektrische auto, een wasbeurt bij te boeken of uw auto te laten tanken.

OPTIE ELEKTRISCH LADEN

Wanneer u bij terugkomst in Nederland graag wilt dat uw auto is opgeladen kunnen wij dat voor u in orde maken. U kiest tijdens het reserveren dan voor de optie elektrisch laden en zorgt ervoor dat uw oplaadkabel in de kofferbak van uw auto ligt. 

OPTIE ELEKTRISCH LADEN (met eigen pas)

Beschikt u over een eigen laadpas en wilt u gebruik maken van onze laadservice dan is dat ook mogelijk. U kiest tijdens het reserveren dan voor de optie elektrisch laden met eigen pas en zorgt ervoor dat uw laadpas en oplaadkabel in uw auto liggen. Wij regelen vervolgens dat uw auto bij retour weer klaar is om te gaan.

OPTIE AUTO WASSEN

Wilt u dat wij tijdens uw reis de auto voor u wassen? Geen probleem! Onze professionele carwash medewerkers pakken dat altijd grondig aan. Tijdens het reserveren kiest u eenvoudig voor een van onze wasbeurt mogelijkheden. Indien gewenst wassen wij het exterieur van uw auto, zuigen wij het interieur helemaal uit of zorgen wij ervoor dat uw auto weer netjes in de wax komt te staan.

Heeft u speciale wensen voor een van onze wasproducten kunt u altijd contact zoeken met onze klantenservice om te kijken wat wij nog extra voor u kunnen regelen tijdens uw reis.

OPTIE OVERDEKT PARKEREN

Bent u van plan langer op reis te gaan en wilt u in die periode niet dat uw auto buiten geparkeerd blijft staan of wilt u überhaupt niet dat uw auto buiten geparkeerd staat dan kiest u bij ons gewoon voor de optie overdekt parkeren. Ter bescherming tegen weersinvloeden zoals zon, hagel en sneeuw adviseren wij u zeker om overdekt te parkeren. Daarnaast, is het ook altijd een extra veiligheid voor uw auto.

OPTIE AUTO TANKEN

Wanneer u bij terugkomst in Nederland weer snel verder moet en geen tijd of zin heeft om met uw auto eerst nog langs een tankstation te rijden kiest u tijdens het reserveren voor de optie tanken. 

Onze vakbekwame chauffeurs zorgen er dan voor dat zij uw auto eerst aftanken voordat u deze weer in ontvangst neemt. Het getankte bedrag rekenen wij dan bij retour af en u ontvangt netjes een bon daarvan. Zo kunt u snel weer op weg zonder oponthoud.

 

Centralparking