Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij Eindhoven

Betaalmethodes

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze valet parking service

  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Aanname bij de vertrekhal
  • De grootste valet parking bij Eindhoven Airport
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Goed getrainde, professionele chauffeurs
  • Wij zijn goed verzekerd, uw auto is in veilige handen

Onbezorgd op reis

Wij nemen uw auto bij de vertrekhal van Eindhoven Airport aan. Mijn grootste zorg is dat uw auto veilig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein en dat de auto weer veilig bij u wordt teruggebracht.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Valet Parking Eindhoven Airport

Het parkeren op Eindhoven Airport is vaak een kostbare zaak. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van het valet parkeren op luchthavens. Hierbij kunt u doorrijden tot aan de vertrekhal (voor uw navigatie: Luchthavenweg 61 – dus niet de kiss en ride stroken) en één van onze chauffeurs parkeert uw auto net buiten Eindhoven Airport op een veilig parkeerterrein. Als u terugkomt, staat onze chauffeur met uw auto weer bij de in-/uitgang van het luchthavengebouw. U kunt dan direct naar kantoor of huis vertrekken.

Kort en lang parkeren op Eindhoven Airport

Of u nu kiest voor kort parkeren of lang parkeren op Eindhoven Airport, valet parking biedt u altijd een snelle service met professionele chauffeurs. Om u snel van dienst te zijn, zijn er 24 uur per dag chauffeurs beschikbaar om uw auto aan te nemen of terug naar Eindhoven Airport te brengen. Ook als u op het laatste moment nog een parkeerplaats nodig heeft, zijn wij u snel van dienst. Door de jarenlange ervaring is Centralparking uitgegroeid tot een dienstverlenende organisatie die dagelijks honderden tevreden reizigers helpt met valet parkeerdiensten.

Eindhoven Airport

In 2013 reisden ruim 3.4 miljoen passagiers via Eindhoven Airport resulterend in ongeveer 25.000 vliegbewegingen per jaar. De verwachting is dat over 2014 een groei van 10% in passagiers wordt bewerkstelligd.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!