Onze werkwijze

Stap 1: Reserveren
Stap 1: Reserveren
Als eerste maakt u als reiziger een reservering op Central Parking waarna u van ons een reserveringsbevestiging ontvangt.
Stap 2: Controleer uw reservering
Stap 2: Controleer uw reservering
U kunt uw reservering tot 24 uur voor vertrek gratis wijzigen of annuleren.
Stap 3: Vertrek
Stap 3: Vertrek
25 minuten voor aankomst op de luchthaven of cruise terminal belt u ons via 023 - 2052 639. Wij zorgen ervoor dat één van onze vakbekwame chauffeurs uw auto direct aanneemt, waarna hij de auto op een beveiligd parkeerterrein zal parkeren.
Stap 4: Aankomst
Stap 4: Aankomst
Zodra u uw bagage van de band afhaalt belt u naar ons via 023 - 2052 639. Wij zorgen ervoor dat uw auto voor u klaar staat. Op Schiphol tussen vertrekhal 2 en 3.
Stap 5: Laat weten wat u onze service vond
Stap 5: Laat weten wat u onze service vond
Hiermee kunnen wij onze service telkens verbeteren.

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

Waarom kiest u voor ons?

  • Al 10 jaar de grootste Valet Service van Schiphol
  • Goedkoper dan Schiphol Valet Parking
  • 24/7 open en beveiligd
  • Doorrijden tot de vertrekhal
  • Geen wachttijd
  • Tot 24 uur gratis annuleren

Valet parking is onze zorg

De basis van valet parking berust op vertrouwen: u vertrouwt erop dat er met uw auto met zorg wordt omgegaan en veilig wordt geparkeerd.Dat betekent dat er rustig met uw auto wordt gereden, er adequaat mee wordt omgegaan en op een terrein wordt geparkeerd dat 24 uur beveiligd is. Onze beveiliging bestaat uit een afgesloten terrein wat door middel van videocamera’s bewaakt wordt. Het allerbelangrijkste is de aanwezigheid van personeel 24 uur per dag … het hele jaar door.

Valet parking is service

Het maakt niet uit wat voor auto u rijdt – de zorg voor uw auto is altijd hetzelfde. Wij hebben altijd voldoende chauffeurs op de luchthaven of de cruiseterminal staan om uw auto snel aan te nemen. Helpen met koffers hoort er gewoon bij. Voor mindervaliden nemen we graag even de tijd en voor zakelijke reizigers kan het zeer snel. Vervolgens wordt uw auto teruggereden naar onze centrale parkeerplaats binnen 25 minuten rijden van de luchthaven of de cruiseterminal.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!