Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij Schiphol

Betaalmethodes

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze Shuttle parking service

  • Overdekte ontvangstruimte
  • Ideaal gelegen, op 10 minuten afstand van Schiphol
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Ervaren, professionele chauffeurs
  • Gratis koffie, kinderzitjes zijn beschikbaar
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen

Onbezorgd op reis

U rijdt met uw auto naar ons beveiligde parkeerterrein aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Wij brengen u vervolgens met onze shuttlebus naar de luchthaven. Bij terugkomst in Nederland wordt u weer opgehaald bij de vertrekhal en naar uw auto gebracht.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Shuttle Parking Schiphol

Wanneer u kiest voor deze service rijdt u naar ons parkeerterrein aan de Middenweg 11 in Aalsmeer. Een chauffeur zal voor u klaarstaan om u te helpen met uw bagage en indien gewenst kunt u op uw gemak een kopje koffie bij ons drinken in de overdekte ontvangstruimte.

U wordt GRATIS met een luxe Shuttlebus naar luchthaven Schiphol gebracht, zodat u voor de vertrekhal uitstapt. Bij terugkomst halen wij u op dezelfde plek weer op. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten. Uiteraard is er voldoende ruimte voor u en uw bagage.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!