Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij Rotterdam Airport

Betaalmethodes

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze Shuttle parking service

  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • U parkeert zelf uw auto
  • De beste Shuttle service bij Rotterdam Airport
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Goed getrainde, professionele chauffeurs
  • Gratis koffie, kinderzitjes zijn beschikbaar

Onbezorgd op reis

Wij nemen uw auto bij de vertrekhal van Rotterdam Airport aan. Onze grootste zorg is dat uw auto veilig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein en dat de auto weer veilig bij u wordt teruggebracht.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Shuttle Parking Rotterdam Airport

Rotterdam Airport

CentralParking biedt sinds kort ook Shuttle Service aan op Rotterdam The Hague Airport. Wanneer u kiest voor deze service rijdt u naar ons parkeerterrein zodat u zelf uw auto kan parkeren. Een chauffeur zal voor u klaarstaan om u te helpen met uw bagage en indien gewenst kunt u op uw gemak een kopje koffie bij ons drinken in de overdekte wachtruimte.

U wordt GRATIS met een luxe Shuttlebus naar luchthaven Rotterdam gebracht zodat u voor de vertrekhal uitstapt. Bij terugkomst halen wij u op dezelfde plek weer op. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten. Uiteraard is er voldoende ruimte voor u en uw bagage.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!