Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats bij PTA

Officiele partner van Passenger Terminal Amsterdam
Amsterpark.nl heeft haar naam veranderd naar Centralparking.nl
Betaalmethodes

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze valet parking service

  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Aanname bij de vertrekhal
  • De grootste valet parking bij Passenger Terminal Amsterdam
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Goed getrainde, professionele chauffeurs
  • Wij zijn goed verzekerd, uw auto is in veilige handen

Onbezorgd op reis

Wij nemen uw auto bij de terminal aan. Mijn grootste zorg is dat uw auto veilig wordt geparkeerd op ons beveiligde parkeerterrein en dat de auto weer veilig bij u wordt teruggebracht.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Officiële partner Passenger Terminal Amsterdam

Centralparking is de officiële partner van de Passenger Terminal Amsterdam. Het parkeren nabij de Passenger Terminal Amsterdam is een kostbare zaak als u op een cruise vertrekt. Steeds meer cruisereizigers ontdekken de voordelen van valet parking. U rijdt naar de Passenger Terminal Amsterdam en één van onze chauffeurs parkeert de auto voor u op een beveiligd parkeerterrein. Als u terugkomt, staat uw auto al te wachten bij de Passenger Terminal Amsterdam waardoor u direct terug naar huis kunt vertrekken.

Centralparking cruise valet parking

Of u nu op een cruise gaat voor een paar dagen of een cruise gaat maken van een aantal weken, valet parking van Centralparking is de juiste keuze. Waar vroeger velen parkeerden in de parkeergarages rond de cruise terminal, kiezen ze nu voor valet parking. Dit bespaart u flink wat geld maar daaaast heeft u ook het gemak van het bij de Passenger Terminal Amsterdam in- en uitstappen. Daaaast is het parkeren in de parkeergarages op eigen risico en criminaliteit komt daar geregeld voor.

Over de Passenger Terminal Amsterdam

De Passenger Terminal Amsterdam ontvangt jaarlijks zo’n 300.000 passagiers. U treft het gebouw met het golvende dak aan aan het IJ in Amsterdam. Het gebouw kenmerkt zich door het golvende dak dat de verbinding symboliseert tussen land en water. De PTA ofwel Passanger Terminal Amsterdam bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van Schiphol en 10 minuten lopen vanaf het Centraal Station van Amsterdam.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!