Klantenservice

Over welke parking heeft u een vraag?

Direct contact opnemen

Als gewaardeerde reiziger kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Meer dan 60 chauffeurs staan dagelijks 24 uur per dag / 7 dagen per week voor u klaar. Daarom hebben wij het u makkelijk gemaakt om contact met ons op te nemen.

Bedankt voor uw vraag. Wij streven ernaar om deze binnen 1 werkdag te beantwoorden.

Reserveringsnummer
Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Over welke locatie heeft u een vraag:
Ik heb een vraag over:
Vraag

Contactgegevens

Telefoon
Telefoon (Operatie) Dag en nacht bereikbaar
24 uur per dag, 7 dagen per week
023 - 2052 639 (lokaal tarief)
Telefoon (Klantenservice)
Telefoon (Klantenservice) Dagelijks bereikbaar
tot 18:00u
023 - 2052 641
E-mail
E-mail Stuur ons een email:
Klik hier
Reactie binnen 1 werkdag
Kantooradres Central Parking
Middenweg 11
1432 DE Aalsmeer

KVK: 67632289
BTW: NL857101122B01

Over Central Parking

Alweer een aantal jaar geleden ergerde ik mijzelf aan het parkeergedoe, de hoge parkeertarieven, shuttlebus in- en uit en het sjouwen van de koffers op luchthavens en cruise terminals.

Intussen ben ik betrokken geraakt bij Central Parking die een compleet nieuwe service aanbiedt, gericht op gemak en eenvoudig parkeren. Als klant rijdt u namelijk met uw eigen auto helemaal door tot aan de vertrekhal, waarna uw auto door een vakbekwame chauffeur wordt aangenomen en op een 24/7 beveiligd parkeerterrein wordt geparkeerd.

Bij ons staat de klant altijd centraal en wordt er geluisterd naar al uw wensen. Ons doel is namelijk om het parkeren gemakkelijker te maken op Nederlandse luchthavens en cruise terminals, om zo iedere reiziger te ontzorgen.

Vriendelijke groet,
Azdine Boulahrouz

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 10 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Last minute parking bij Centralparking

Centralparking levert al meer dan 10 jaar een valet parkeeroplossing op Schiphol. Steeds meer reizigers kiezen voor deze gemakkelijke en vooral zorgeloze parkeerservice. U hoeft niet meer opzoek naar een parkeerplaats en/of bus- in of uit. Meer dan 60 chauffeurs van Centralparking zorgen ervoor dat u uw auto bij aankomst direct kunt afgeven aan één van de collega’s.

Centralparking werkt samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte onderschrijven. Mede dankzij deze partners zorgen wij jaarlijks voor de auto’s van meer dan 40.000 reizigers.

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!