Ervaringen

Martien
09 mrt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Fantastisch hoe het is gegaan . Zeer vriendelijke en nette chauffeurs. Voor herhaling vatbaar en aan te raden voor een ieder die gaat vliegen. Groeten Martien

Sterke punten:
zie boven
Henk Hally
04 mrt 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Hallo Karel,Voor de eerste keer gebruik gemaakt van jullie parking service. Perfect verlopen, zoals beloofd. Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij gekregen!Tot een volgende keer.Met vriendelijke groet, Henk Hally

Sterke punten:
zie boven
Yvon Kaay en Hans Bulder
27 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Beste "Karel",\n \nHartelijk dank voor de voortreffelijke service die uw collega's hebben gegeven voor en na onze reis van 13 feb-20 feb.\nMidden in de regen stond de auto weer netjes klaar voor ons, midden in de nacht.\nHele aardige mannen waren het allemaal en een vlotte afhandeling.\n \nWe zullen zeker vaker gebruik gaan maken van uw service.

Sterke punten:
zie boven
Theo Basstein
20 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Afgelopen nacht mochten we onze auto weer terugontvangen en ontvingen we een brief van U met de vraag over\r\nde serviceverlening.\r\n \r\nWe hebben nu een aantal keren van Uw dienstverlening gebruik gemaakt, ik zou niet weten wat U nog zou kunnen\r\nverbeteren. Ook de afgelopen nacht, in de regen, werden we op een bijzonder vriendelijke wijze geholpen, waarbij\r\nzonder acht te slaan op de regen ,de afhandeling plaatsvond.\r\n \r\nEen groot compliment.

Sterke punten:
zie boven
E.B.Blankhart
18 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Heren, met plezier weer gebruik gemaakt van uw diensten. Wederom keurig, correct en punctueel. Complimenten.

Sterke punten:
zie boven
Anne Marie Vermaat
18 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Een perfecte service!!Na het landen op maandagmorgen om 3.30 stond de auto keurig warmgedraaid en ontdooid voor de deur.Voor herhaling vatbaar.

Sterke punten:
zie boven
P. van den Berg
17 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Geachte Karel, De service was perfect,zowel bij vertrek als bij de –nachtelijke – aankomst.Dank en tot volgende keer!

Sterke punten:
zie boven
Jolanda Schenk
04 feb 2015
Aanbevolen: Ja
Beschrijving van ervaring:

Goedenavond Karel en collega's, ik ben inmiddels een week terug, maar wilde toch nog reageren.\r\n \r\nik ben zeer tevreden over de service bij Central parking.\r\nhet was de eerste keer dat ik gebruik maakte van uw service, maar het is\r\ngoed bevallen.\r\n \r\nOndanks dat ik 's avonds pas laat terug kwam, was de chauffeur vriendelijk\r\nen ook de info dat ik langer moest wachten is beter van te voren te horen\r\ndan buiten langer te moeten wachten.\r\n \r\nUw chauffeur was er achteraf veel eerder dan mijn bagage.\r\n \r\nDank U wel. Zo vaak vlieg ik niet, maar de volgende keer zal ik zeker gebruik\r\nmaken van uw service.

Sterke punten:
zie boven

Bereken uw tarief en reserveer uw parkeerplaats

Betaalmethodes

RTL4 op bezoek bij CentralParking

Onze valet parking service

  • Aanname bij de vertrekhal
  • Vakbekwame chauffeurs
  • 24/7 beveiliging en camera toezicht
  • Uw auto is bij ons in veilige handen en verzekerd
  • Eenvoudig annuleren en wijzigen
  • Al 10 jaar de grootste valet service

Onbezorgd op reis

Met onze valet parking service bent u verzekerd van een goede start van uw reis. Wij zorgen er voor dat u vriendelijk wordt ontvangen door een van onze chauffeurs en dat uw auto nadien veilig wordt geparkeerd en weer op tijd aan u wordt afgeleverd bij aankomst.

Een fijne reis gewenst.
Central Parking

Ervaringen Reizigers

Reizigers hechten veel waarde aan ervaringen van andere reizigers die al gebruikt hebben gemaakt van een bepaalde service. Net als u, hechten wij al meer dan 5 jaar veel waarde aan de ervaringen van onze klanten. Mede dankzij deze ervaringen verbeteren wij continue onze service, waardoor iedere auto met zorg wordt geparkeerd.

Ervaar het parkeergemak van Centralparking

Reist u binnenkort via Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport of de Passenger Terminal Amsterdam en wilt u dat uw auto op een veilige wijze voor u geparkeerd wordt? Centralparking maakt dat mogelijk. Karel zal voor u klaar staan in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Uw chauffeur helpt u mee met uw baggage en zal vervolgens uw auto parkeren op een beveiligd parkeerterrein. Wanneer u terug komt van uw reis zal uw auto weer voor u klaar staan tussen vertrekhal 2 en 3 (waar u ook uw auto heeft ingeleverd).

Veilig en betrouwbaar

Topkwaliteit valet service
Central Parking heeft al meer dan tien jaar ervaring en parkeert meer dan 50.000 auto's per jaar. Voor alle diensten die Centralparking levert is het goed verzekerd.

Het CentralParking Team

Uw auto parkeren is onze zorg
Het CentralParking Team zorgt ervoor dat parkeren bij de luchthaven weer een stuk aangenamer wordt. U kunt kiezen tussen de Shuttle Service en Valet Service van CentralParking.

Central Parking partners

Onze Partners
Wij zijn trots op onze samenwerking met luchtvaartmaatschappijen en reisorganisaties die dezelfde servicegedachte delen.
© 2019 - Central Parking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!