Erfahrungen

Ellen Zuidgeest
24 mei 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

13 mei jl zeer vroeg in de ochtend hadden wij een afspraak met 1 van uw chauffeurs op Rotterdam/ den Haag vliegveld. Wat een aardige en vrolijke meneer zo vroeg in de ochtend. Alles netjes, snel en correct afgehandeld.\r\n\r\nTerug op 16 mei zaten we razend snel weer in onze eigen auto. Zelfs tijd voor een praatje……\r\n\r\nKortom, zeer tevreden klanten. Ook de prijs was prima. Onze ervaring met central parking hebben we al met vele vrienden en kennissen gedeeld.

Stärken:
Siehe oben
Rowdy
01 mei 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Hebben voor het eerst van jullie service gebruik gemaakt en is goed bevallen.\r\nGaan dit zeker nog een keer doen.\r\nGa zo door!

Stärken:
Siehe oben
Anoniem
09 apr 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Wij deden jaren lang smart parking vorig maand geboekt bij central parking je geeft je auto af voor de deur zij zetten hem weg en bij terug komst brengen ze hem weer voor de deur van de aankomsthal en nog voordeliger ook kijk maar eens op hun site.

Stärken:
Siehe oben
Anoniem
09 apr 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Ik gebruik zeer regelmatig central parking en tot volle tevredenheid. Valet parking zonder de hoge schipholprijzen.

Stärken:
Siehe oben
Dhr. Vleugel
04 apr 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Hele fijne en ook nog betaalbare service. Wij hadden de auto laten parkeren door"Karel" . Ideal, de volgende keer zeker weer.

Stärken:
Siehe oben
Angela Wright
20 mrt 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Wij willen aangeven dat wij heel blij zijn met de hele goede service van central parking. We hebben voor het eerst gebruik van gemaakt en vonden het verassend goed, net en professioneel en ook voor en redelijke prijs. Heel veel succes in de toekomst en tot volgende keer.

Stärken:
Siehe oben
J.S. Wessels-van der Kamp
12 mrt 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Reeds diverse malen hebben wij gebruik gemaakt van het snelle en gemakkelijke\r\nparkeren op Schiphol via uw organisatie.\r\n\r\nJl. dinsdag bleek mijn golfbag aanvankelijk niet bij de bagage te zijn aangekomen, waardoor\r\nuw medewerker extra lang heeft moeten wachten.\r\nEchter: alleen maar een bijzonder vriendelijke ontvangst door hem, het aanbod\r\nom met de bagage te helpen, op alle manieren professioneel en buitengewoon\r\nplezierig.\r\n\r\nWij hebben dan ook niets dan lof tot nu toe voor uw zeer gewaardeerde\r\nparkeerservice. \r\nU vindt het vast fijn om te horen dat we zo tevreden zijn. Ga zo door!

Stärken:
Siehe oben
Albert Goedhart
10 mrt 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Al vele jaren maken wij tot volle tevredenheid gebruik van Central Parking. Alles wordt door de plezierige medewerkers correct geregeld. De auto staat altijd weer op tijd klaar.\r\n\r\nEn een bedrijf onderscheidt zich positief als het problemen vlekkeloos oplost. Bij ons laatste bezoek aan Schiphol had iemand waarschijnlijk met een karretje de bumper van mijn auto beschadigd.\r\n\r\nAlhoewel Central Parking er volgens mij niets aan kon doen hebben zij zonder problemen de schade vergoed. Daarom vind ik Central Parking een geweldig bedrijf.

Stärken:
Siehe oben

Berechnen Sie Ihren Tarif und reservieren Sie Ihren Parkplatz

Zahlungsmethoden

Video: Wie funktioniert Valet Parking?

Warum sollten Sie sich für Centralparking entscheiden?

  • Qualität und Sorgfalt
  • Kostenlos umbuchen oder stornieren ausserhalb 24 Stunden für Abreise!
  • Erfahren und gut ausgebildet!

Karel parkt Ihr Auto

Ich bin Ihr Chauffeur Karel und werde Ihr Auto am Terminal von Flughafen Schiphol, Flughafen Eindhoven, Flughafen Rotterdam oder dem Passenger Terminal Amsterdam entgegennehmen. Mein größtes Anliegen ist es, dass Ihr Auto mit Sorgfalt sicher auf unserem überwachten Parkplatz abgestellt und Ihnen sauber und sicher zurückgebracht wird. Des Weiteren helfe ich Ihnen gerne mit Ihrem Gepäck und dem Finden des richtigen Serviceschalters.

Fahrer Centralparking
Karl

Erfahrungen von Reisenden

Für Reisende ist die Erfahrung anderer Reisenden mit einem Service sehr wichtig. Genau wie Sie legen wir bereits seit mehr als 5 Jahren viel Wert auf die Erfahrungen unserer Kunden. Vor allem dank dieser Erfahrungen sind wir in der Lage unseren Service konstant zu verbesse, wodurch jedes Auto mit größter Sorge geparkt wird.

Erleben Sie das leichte Parken von Centralparking

Verreisen Sie bald ab Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport oder dem Passenger Terminal Amsterdam und möchten dass Ihr Auto sicher abgestellt ist? Centralparking macht dies möglich. Karl wird in der Kurve zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten. Ihr Chauffeur hilft Ihnen mit Ihrem Gepäck und wird Ihr Auto auf einem abgesicherten Parkplatz abstellen. Wenn Sie von Ihrer Reise zurückkehren wird Ihr Auto wieder zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten (wo Sie Ihr Auto abgegeben haben).

Garantiert sicher und vertraulich

Topqualität des Valet Service
Centralparking hat bereits mehr als 5 Jahre Erfahrung und parkt pro Jahr rund 80.000 Autos. Bei jedem Valet Parking-Service auf Schiphol ist Centralparking gut versichert.

Ihre Chauffeurs

Ihr Auto parken ist unsere Sorge, nicht Ihre
Unabhängig von Automarke oder -typ, um Ihr Auto wird sich gekümmert. Wir bilden unsere Chauffeurs zu erstklassigen, ruhigen und sicheren Fahrern aus.

Partner von Centralparking

Unsere Partner
Wir sind stolz auf die jahrelange Zusammenarbeit mit mehreren Fluggesellschaften und Reiseorganisationen, die das gleiche Serviceabkommen unterschrieben haben.
© 2019 - Centralparking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!