Erfahrungen

Joke Benschop
22 dec 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

HEJ KAREL>>>kerel..... jij ook fijne dagen en een goed zakenvol 2016 dan zie ik je volgend jaar zeker weer !!!!

Stärken:
Siehe oben
Annelies van Dijk
21 dec 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Beste 'Karel' ! Wij hebben nu al een paar keer gebruik gemaakt van jullie Valet Service\r\nbij Schiphol. Steeds tot grote tevredenheid. \r\n\r\nMijn man is gehandicapt en jullie chauffeurs zijn steeds heel bereidwillig een\r\nstukje naar onze auto te komen, zodat we niet vanaf de 'wisselhoek' extra\r\nhoeven lopen. Ook helpen ze altijd met de bagage.\r\n\r\nDrie weken geleden kwamen we 's nachts aan en chauffeur Omar was\r\nweer zeer behulpzaam.\r\n\r\nComplimenten aan jullie service!\r\n\r\nGoede feestdagen gewenst en ... tot volgend jaar!

Stärken:
Siehe oben
Joke Bastiaansen
19 nov 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Ik wil u even laten weten dat wij heel tevreden zijn over de service die u ons verleend heeft. Wij hebben onze auto op 1 november jl. weer opgehaald. Wanneer we weer op vakantie gaan zullen we zeker gebruik maken van deze service.\r\n\r\nBedankt en groetjes,\r\nMevr. Joke Bastiaansen\r\nEtten-Leur (Noord Brabant)

Stärken:
Siehe oben
Wilfred & Mirjam de Waal
07 okt 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Hallo ! Wilde even doorgeven dat wij ook gister weer tevreden waren door de snelle afhandeling ! Wij vinden het ideaal !! Tot de volgende keer maar weer

Stärken:
Siehe oben
Johann de Graaf
16 sep 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Afgelopen donderdag op vrijdag zijn we thuis gekomen op Schiphol vanuit Kos.\r\nDe auto stond weer keurig klaar (na een klein misverstand door de telefoon) en we werden geholpen met de koffer in de auto leggen door uw medewerker.\r\nIk wil u graag bedanken en zeggen dat uw medewerkers zich duidelijk onderscheiden van de andere parkingaanbieders. Uw mensen zijn vriendelijk, zien er keurig en betrouwbaar uit en nemen hun werk duidelijk serieus door bijvoorbeeld even te vragen of we onze telefoon uit de auto mee hadden genomen uit de auto. Ook zijn ze niet te beroerd om even een hand uit te steken bij het pakken van de koffers. Ook andere vragen over Schiphol weten ze vriendelijk te beantwoorden .\r\nKortom, ik laat met een gerust hart ook volgend jaar weer mijn auto achter bij uw medewerkers van Central parking.

Stärken:
Siehe oben
Peter Braaksma
01 sep 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Hierbij wil ik jullie nogmaals hartelijk danken voor de zeer goede service die jullie hebben geleverd. Het brengen en halen van de auto tijdens onze vakantie is perfect geregeld door jullie medewerkers! Wij hebben geen moment hoeven wachten en konden bij aankomst op Schiphol binnen 3 minuten aan onze vakantie beginnen. Ook bij terugkomst konden wij na 1 telefoontje gelijk vanuit de aankomsthal over onze auto beschikken. TOP SERVICE, dank! Bij een volgende reis zullen wij zeer zeker weer gebruik maken van jullie diensten en uiteraard zullen wij jullie bedrijf van harte aanbevelen bij vrienden/kennissen die in de toekomst gaan vliegen en niet weten wat met de auto te doen.

Stärken:
Siehe oben
Petra
19 aug 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Wij zijn op vakantie naar Griekenland geweest. We hebben voor het eerst onze auto uit handen gegeven aan Central Parking. We vonden het een beetje eng maar het is allemaal goed gekomen. Sterker nog, we zijn heel tevreden over de service, de vriendelijke, vrolijke, capabele chauffeurs en andere medewerkers.

Stärken:
Siehe oben
R en L Bos
09 jun 2015
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Afgelopen mei lekker 2 weekjes op vakantie geweest, naar Spanje.\r\nHeerlijk met onze eigen auto naar Schiphol, voor de deur! Hoe makkelijk is dat.\r\nDaar werden we opgewacht door personeel van Centralparking, om onze auto te laten parkeren.\r\nWe vonden het wel vreemd om zomaar je sleutel van je auto af te geven aan voor ons vreemde mensen.\r\nHet zag allemaal erg professioneel, allemaal de zelfde kleding en super beleefd!\r\nNa 2 weken even een belletje dat de koffers eraan komen en buiten stond onze auto weer netjes op ons te wachten.\r\nGeweldige service! Zeker voor herhaling vatbaar!\r\nWij hebben niks te klagen, alleen maar goede service, bedankt!!

Stärken:
Siehe oben

Berechnen Sie Ihren Tarif und reservieren Sie Ihren Parkplatz

Zahlungsmethoden

Video: Wie funktioniert Valet Parking?

Warum sollten Sie sich für Centralparking entscheiden?

  • Qualität und Sorgfalt
  • Kostenlos umbuchen oder stornieren ausserhalb 24 Stunden für Abreise!
  • Erfahren und gut ausgebildet!

Karel parkt Ihr Auto

Ich bin Ihr Chauffeur Karel und werde Ihr Auto am Terminal von Flughafen Schiphol, Flughafen Eindhoven, Flughafen Rotterdam oder dem Passenger Terminal Amsterdam entgegennehmen. Mein größtes Anliegen ist es, dass Ihr Auto mit Sorgfalt sicher auf unserem überwachten Parkplatz abgestellt und Ihnen sauber und sicher zurückgebracht wird. Des Weiteren helfe ich Ihnen gerne mit Ihrem Gepäck und dem Finden des richtigen Serviceschalters.

Fahrer Centralparking
Karl

Erfahrungen von Reisenden

Für Reisende ist die Erfahrung anderer Reisenden mit einem Service sehr wichtig. Genau wie Sie legen wir bereits seit mehr als 5 Jahren viel Wert auf die Erfahrungen unserer Kunden. Vor allem dank dieser Erfahrungen sind wir in der Lage unseren Service konstant zu verbesse, wodurch jedes Auto mit größter Sorge geparkt wird.

Erleben Sie das leichte Parken von Centralparking

Verreisen Sie bald ab Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport oder dem Passenger Terminal Amsterdam und möchten dass Ihr Auto sicher abgestellt ist? Centralparking macht dies möglich. Karl wird in der Kurve zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten. Ihr Chauffeur hilft Ihnen mit Ihrem Gepäck und wird Ihr Auto auf einem abgesicherten Parkplatz abstellen. Wenn Sie von Ihrer Reise zurückkehren wird Ihr Auto wieder zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten (wo Sie Ihr Auto abgegeben haben).

Garantiert sicher und vertraulich

Topqualität des Valet Service
Centralparking hat bereits mehr als 5 Jahre Erfahrung und parkt pro Jahr rund 80.000 Autos. Bei jedem Valet Parking-Service auf Schiphol ist Centralparking gut versichert.

Ihre Chauffeurs

Ihr Auto parken ist unsere Sorge, nicht Ihre
Unabhängig von Automarke oder -typ, um Ihr Auto wird sich gekümmert. Wir bilden unsere Chauffeurs zu erstklassigen, ruhigen und sicheren Fahrern aus.

Partner von Centralparking

Unsere Partner
Wir sind stolz auf die jahrelange Zusammenarbeit mit mehreren Fluggesellschaften und Reiseorganisationen, die das gleiche Serviceabkommen unterschrieben haben.
© 2019 - Centralparking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!