Erfahrungen

Anoniem
03 aug 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

U heeft aardige, attente mensen in dienst !

Stärken:
Siehe oben
Anoniem
02 aug 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Heb centralparking al aan vrienden kennissen en familie aanbevolen; ook deze waren enthousiast en zeer tevreden.

Stärken:
Siehe oben
Diana Joey
19 apr 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Gisteren terug gekomen van een heerlijke vakantie we hebben bij u parkeerbedrijf 3 auto s laten parkeren bij aankomst stonden keurig de chauffeurs al te wachten om onze auto s op te halen een vriendelijke vrouwelijke chauffeuse heeft onze auto s aangenomen. Bij terugkomst gebeld toen we de koffers allemaal hadden eenmaal buiten tussen vertrek 2-3 stonden onze auto s al klaar. Goed geregeld....wintervakantie zeker weer

Stärken:
Siehe oben
Anoniem
14 apr 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Afgelopen weekend gebruik gemaakt van de dienst van CentralParking. Onwijs goed bevallen.

Stärken:
Siehe oben
Kees Trap
12 apr 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Ik word hier helemaal vrolijk van. Voor de eerste keer geprobeerd en het was helemaal top. Sleutels afgeven en zo de vertrekhal in. Even bellen en mijn auto stond er al toen ik naar buiten liep. Mij zie je volgend jaar weer terug - stuk goedkoper overigens dan P3.

Stärken:
Siehe oben
Ferry van Oosten
12 apr 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

In februari samen met mijn vriendin op reis gegaan die mindervalide was en had gekozen voor de parkeerdienst van centralparking. Eenmaal aangekomen bij Schiphol hielp central parking mijn vriendin met uit uitstappen uit de auto en het tillen van de koffers naar de bagage kar. Bedankt nogmaals. Ideaal dat je voor de vertrekhal kan uitstappen zeker in dit soort situaties.

Stärken:
Siehe oben
E.J. Mats
11 apr 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Als zakelijke reiziger moet ik vaak naar London toe. Ik heb een zakelijk account aangemaakt via de website. Nu log ik in via de website maak de boeking en krijg maandelijks een factuur met nog eens 10 korting De chauffeurs zijn altijd vriendelijk en erg behulpzaam wat een service. Geweldig Jullie houden mij als vaste klant.

Stärken:
Siehe oben
Richard Dijkstra
11 apr 2014
Empfehlenswert: Ja
Umschreibung der Erfahrung:

Ik ben afgelopen week samen met mijn gezin een weekje op vakantie geweest. Ik kwam rond een uur of 6 s ochtends bij Schiphol aan. Er stonden gelijk 4 chauffeurs tussen vertrekhal 2 en 3 te wachten. Ik kon zonder te wachten mijn auto meegeven. Op de terugreis heb ik 15 minuten van te voren gebeld toen we bij de bagageband stonden te wachten. Ik kreeg mijn auto netjes terug zoals afgesproken. Bevalt een stuk beter dan Schiphol parking en is nog een stuk goedkoper ook. Daarnaast mijn complimenten aan de vriendelijke en nette chauffeurs. Zij hielpen mij met mijn bagage en vonden het niet erg om 10 minuten langer op mij te wachten aangezien mijn bagage niet op tijd kwam. Kortom een echte aanrader

Stärken:
Siehe oben

Berechnen Sie Ihren Tarif und reservieren Sie Ihren Parkplatz

Zahlungsmethoden

Video: Wie funktioniert Valet Parking?

Warum sollten Sie sich für Centralparking entscheiden?

  • Qualität und Sorgfalt
  • Kostenlos umbuchen oder stornieren ausserhalb 24 Stunden für Abreise!
  • Erfahren und gut ausgebildet!

Karel parkt Ihr Auto

Ich bin Ihr Chauffeur Karel und werde Ihr Auto am Terminal von Flughafen Schiphol, Flughafen Eindhoven, Flughafen Rotterdam oder dem Passenger Terminal Amsterdam entgegennehmen. Mein größtes Anliegen ist es, dass Ihr Auto mit Sorgfalt sicher auf unserem überwachten Parkplatz abgestellt und Ihnen sauber und sicher zurückgebracht wird. Des Weiteren helfe ich Ihnen gerne mit Ihrem Gepäck und dem Finden des richtigen Serviceschalters.

Fahrer Centralparking
Karl

Erfahrungen von Reisenden

Für Reisende ist die Erfahrung anderer Reisenden mit einem Service sehr wichtig. Genau wie Sie legen wir bereits seit mehr als 5 Jahren viel Wert auf die Erfahrungen unserer Kunden. Vor allem dank dieser Erfahrungen sind wir in der Lage unseren Service konstant zu verbesse, wodurch jedes Auto mit größter Sorge geparkt wird.

Erleben Sie das leichte Parken von Centralparking

Verreisen Sie bald ab Schiphol, Eindhoven Airport, Rotterdam Airport oder dem Passenger Terminal Amsterdam und möchten dass Ihr Auto sicher abgestellt ist? Centralparking macht dies möglich. Karl wird in der Kurve zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten. Ihr Chauffeur hilft Ihnen mit Ihrem Gepäck und wird Ihr Auto auf einem abgesicherten Parkplatz abstellen. Wenn Sie von Ihrer Reise zurückkehren wird Ihr Auto wieder zwischen Terminal 2 und 3 auf Sie warten (wo Sie Ihr Auto abgegeben haben).

Garantiert sicher und vertraulich

Topqualität des Valet Service
Centralparking hat bereits mehr als 5 Jahre Erfahrung und parkt pro Jahr rund 80.000 Autos. Bei jedem Valet Parking-Service auf Schiphol ist Centralparking gut versichert.

Ihre Chauffeurs

Ihr Auto parken ist unsere Sorge, nicht Ihre
Unabhängig von Automarke oder -typ, um Ihr Auto wird sich gekümmert. Wir bilden unsere Chauffeurs zu erstklassigen, ruhigen und sicheren Fahrern aus.

Partner von Centralparking

Unsere Partner
Wir sind stolz auf die jahrelange Zusammenarbeit mit mehreren Fluggesellschaften und Reiseorganisationen, die das gleiche Serviceabkommen unterschrieben haben.
© 2019 - Centralparking
Middenweg 11, 1432 DE Aalsmeer
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!